×
 • Zorg voor communicatie

  Wij adviseren afnemers over wijzen van bewaren van fruit en bevelen onze afnemers maandelijks per nieuwsbrief aan wat het beste seizoensfruit van die week is. 

 • Zorg voor kwaliteit

  Bij de meeste van de Kinderdagverblijven en BSO’s is er in de koeling te weinig ruimte voor opslag van groente en fruit. Wij leveren op het juiste moment een hoge kwaliteit

 • Zorg voor gemak

  Fruit in Bedrijf helpt haar klanten om gemakkelijker te kunnen bestellen. Onze website zorgt voor een overzicht van uw bestellingen van gisteren, vandaag en morgen.

 • Zorg voor lagere kosten

  Wij leveren de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Hiervoor zijn onze inkopers dagelijks op pad. Wij kopen bij veilingen,

Over ons

Kennis van fruit en groente is ons vak. Wij leveren aan alle varianten van Kinderopvang instellingen in Noord Brabant, Gelderland, Zuid Holland en Utrecht.

Wij zijn van kinds af aan opgegroeid tussen fruit en groente met passie voor het vak van groenteboer en delen die kennis graag met onze klanten. 

Onze missie is onze klanten te voorzien van het beste fruit en de mooiste groente die de natuur te bieden heeft. Daarbij staan gezondheid en smaak voorop. 

 

Wij zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch met een gekoelde opslag in Berlicum, waar dagelijks onze natuurproducten vers binnen komen en verwerkt worden.